Termeni și condiții

Conținutul întregului site este creație proprie pentru care dispunem de dreptul de autor. Toate datele personale pe care ni le transmiteți sunt utilizate responsabil numai în scopul în care ne-au fost transmise. 

Acest aviz de confidențialitate are scopul de a vă aduce la cunoștință modul în care folosim informațiile pe care le colectăm despre dvs. (numite „informații personale”, explicate mai jos). Ne-am străduit să explicăm suficient de detaliat ceea ce facem pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire, cu opțiunea de a urmări un link dacă doriți să aflați mai multe.
Avizul de confidențialitate se aplică serviciilor, echipamentelor, produselor, site-urilor web sau aplicațiilor la care se referă sau au legătură cu Anunțul de confidențialitate (denumite în mod colectiv „Serviciile” noastre) și se va aplica dacă accesați Serviciile noastre utilizând un computer, un telefon mobil, o tabletă, un televizor sau alt echipament. Mai multe detalii despre confidențialitatea păstrării datelor găsiți în capitolul dedicat despre Confidențialitate.