Despre noi

Siguranța structurală înseamnă pentru noi conformarea și dimensionarea performantă a structurii de rezistență. Prin calcule și analiza elementelor structurale atent verificate asigurăm valoarea de bază a proiectelor.

Cu implicare și multă seriozitate, echipa noastră oferă punctul de optim pentru fiecare proiect în parte, pentru a găsi echilibrul între siguranță și cost.

Toate acestea sunt rezultatul încrederii și profesionalismului cu care lucrează întreaga noastră echipă.

Contactează-ne
 

Să fim calificați de clienți pe tot parcursul derulării proiectului și existenței construcției ca fiind alegerea "cea mai inspirată", pentru că realizăm proiecte de structură de rezistență complexe, dezvoltate pe nevoile clienților, utilizând standarde și referințe care ne conduc la mărirea duratei de exploatare a construcțiilor, crescându-le valoarea. Să regăsim în fiecare proiect calea către dezvoltare personală și profesională, având conștiința că facem lucrurile cu pasiune și profesionalism.

Valorile pe care le transmite grupul nostru de Ingineri Asociați sunt:

  • Calcul sigur – rezultatul proiectelor noastre este simplu, clar, inovativ, rafinat, concentrând esența construcției bine făcute.
  • Echipa – suntem o echipă formată din specialiști cu experiență, experți tehnici și ingineri proiectanți de structură tineri pe care te poți baza pentru a asigura un nivel înalt de calitate în proiecte.
  • Entuziasm - ne place ceea ce facem, ne specializăm și ne pregătim continuu. Pentru noi este foarte importantă valoarea pe care o aducem beneficiarilor noștri.
  • Profesionalism – abordăm cu răspundere și specializare fiecare proiect, având ca obiectiv siguranța în exploatare și mărirea duratei de exploatare a construcțiilor.
  • Evoluție – aducem noi tehnologii în domeniul structurilor în construcții pentru implementarea simplificată, atât în construcțiile noi, cât și în consolidarea clădirilor.

Ești investitor, manager de proiect sau arhitect?

Solicită ofertă