Despre noi

Siguranța structurală înseamnă pentru noi conformarea și dimensionarea performantă a structurii de rezistență. Prin calcule și analiza elementelor structurale atent verificate asigurăm valoarea de bază a proiectelor.

Cu implicare și multă seriozitate, echipa noastră oferă punctul optim pentru fiecare proiect în parte, pentru a găsi echilibrul între siguranță și cost.

Toate acestea sunt rezultatul încrederii și profesionalismului cu care lucrează întreaga noastră echipă.

Valorile noastre

Dedicare

rezultatul proiectelor noastre este simplu, clar, inovativ, rafinat, concentrând esența construcției bine făcute.

Responsabilitate

suntem o echipă formată din specialiști cu experiență, experți tehnici și ingineri proiectanți de structură tineri și responsabili pe care te poți baza pentru a asigura un nivel înalt de calitate în proiecte.

Entuziasm

ne place ceea ce facem, ne specializăm și ne pregătim continuu. Pentru noi este foarte importantă valoarea pe care o aducem beneficiarilor noștri.

Profesionalism

abordăm cu răspundere și specializare fiecare proiect, având ca obiectiv siguranța în exploatare și mărirea duratei de exploatare a construcțiilor.

Evoluție

aducem noi tehnologii în domeniul structurilor în construcții pentru implementarea simplificată, atât în construcțiile noi, cât și în consolidarea clădirilor.

echipa

Având ca valori lucrul bine făcut și entuziasmul, echipa noastră de specialiști are mereu în vedere soluții tehnice inovatoare, care răspund cerințelor de siguranță și reprezintă esența construcțiilor proiectate.

CALCULE DE STRUCTURI BINE FĂCUTE

Proiectele realizate și lucrările de expertizare ale construcțiilor existente reprezintă confirmarea faptului că profesionalismul și seriozitatea cu care lucrăm aduc valoare beneficiarilor noștri.

Tehnologia BIM ne permite optimizarea fluxurilor de lucru din cadrul proiectării, iar platformele software pe care lucrăm ne ajută să răspundem solicitărilor, indiferent de aplicația utilizată de partenerii noștri.

Consultanta Constructii

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta folosind numărul de telefon.