Consultanță Construcții

Ca prim pas al colaborării avem în vedere consultanța prealabilă pentru a corela corespunzător cerințele tehnice cu posibilitățile practice pentru realizarea proiectelor cu resurse optime. În această primă etapă vă oferim:

Studiu structural

Proiectele de construcții, indiferent de amploarea lor, necesită o atenție până la cele mai mici detalii și o implicare totală, act de prezență. Datorită experienței pe care am căpătat-o de-a lungul anilor și a feedback-ului pozitiv primit de la clienți și parteneri am ajuns să oferim servicii de consultanță în construcții.

Alături de noi beneficiezi de servicii de înaltă calitate și suntem capabili să găsim cele mai bune soluții. Aducem ideile potrivite pentru ca fiecare proiect să își atingă scopul. Profesionalismul, seriozitatea și entuziasmul sunt calitățile cu care abordăm proiectele și vrem să beneficieze și proiectele tale.

Știm cum să comunicăm, astfel încât studiile pe care le facem să fie cât mai precise, pentru a beneficia de informații tehnice importante și relevante, transmise eficient. Consultanța în construcții de la Ingineri Asociați Construct este o adevărată necesitate pentru succesul fiecărui proiect, indiferent de tipul său.

Studiu structural

Studiu structural

Studiul structural este preliminar calculului structural, astfel acesta va fi vector pentru întreg proiectul tău de structură. Din multitudinea de abordări din cadrul studiului structural, o alegem pe cea mai potrivită pe care o punem în practică, pentru ca proiectele tale să beneficieze de cele mai bune soluții pentru atingerea performanței.

Calcul structural

Propunerea tipului de structura

Prin serviciile de consultanță oferite de Ingineri Asociați Construct beneficiezi de documentare și informare tehnică cu privire la orice pas, pentru a înțelege mai bine procesul. În funcție de fiecare situație în parte sunt luate măsurile adecvate și se fac recomandări cu privire la cele mai optime soluții.

Consultanta Constructii

Analize de laborator

Acesta fiind un domeniu foarte strict și utilizat pentru lucrările de expertizare, atenția la detalii chiar face diferența, motiv pentru care știm care sunt aspectele pe care să le avem în vedere, pe ce să ne concentrăm pentru proiectele tale.

Consultanta Constructii

Propunere de consolidare

Aceasta este una dintre cele mai importante etape în cadrul oricărui proiect de consolidare și vei fi sprijinit în alegerea celor mai bune soluții. Abordarea celei mai optime soluții de consolidare implică timp de analiză a mai multor variante de intervenție.

Consultanta Constructii

Studii structură de rezistență

În cadrul proiectelor tale vei beneficia de consultanță în structuri de rezistență la costuri adecvate. Poți solicita chiar acum o ofertă pentru a-ți face o referință cu privire la bugetul pe care să-l aloci pentru proiectul tău, pentru a beneficia de cele mai bune soluții oferite de Ingineri Asociați Construct.