Proiectare structuri de rezistență

Suntem implicați în proiectarea structurii de rezistență încă din faza de concept, cu scopul de a optimiza dispunerea și dimensiunile elementelor structurale și satisfacerea cerințele proiectelor tale la cel mai înalt nivel calitativ, în condiții optime de piață. Poți beneficia de:

Calcul structural
Calcul structural

Proiectarea structurii de rezistență pentru construcții începe cu un plan bine pus la punct, cu o temă de proiectare completă, compusă din tema de arhitectură, studiul geotehnic, alte studii specifice, bugetul investiției sau alocat realizării structurii de rezistență.

Cu toții punem preț pe calitate, pentru proiectarea structurii de rezistență vei beneficia de cele mai bune servicii, indiferent de proiect. 

 Abordăm cu profesionalism provocările și căutam întotdeauna ca proiectele tale să beneficieze de cele mai bune soluții structurale.

Calcul structural

Calculul structural

De-a lungul anilor am fost implicați în multe proiecte diversificate și astăzi dispunem de o consistentă experiență în proiectarea structurilor de rezistență.

Calculul structural reprezintă pilonul principal de la care se pornește întreaga proiectare a structurii de rezistență, reprezentând materializarea modelului matematic pentru realitatea fizică proiectată, astfel proiectele tale vor beneficia de cele mai avantajoase idei.

Descrieri tehnice

Detalierea proiectului

Detalierea proiectului va reprezenta “harta” după care se va realiza structura de rezistență a construcției. Vei beneficia de servicii complete privind proiectarea structurii de rezistență, astfel că acestea cuprind tot ceea ce este necesar pentru realizarea proiectului în condiții de calitate. Vei afla toate detaliile cu privire la proiectul tau și ce presupun acestea, asigurându-ne că ai fost informat și înțeles ce presupune fiecare etapă din cadrul proiectului.

Asistenta tehnica

Descrieri tehnice

Ne străduim ca fiecare proiect de structură de rezistență să fie cat mai eficient posibil, iar pentru asta abordăm doar măsuri care să ne ajute în acest sens. Având sprijinul nostru vei beneficia de nivelul dorit de performanță. Descrierea tehnică și etapizarea lucrărilor de construcții te vor ajuta să înțelegi și să abordezi cu ușurință proiectele realizate de noi.

Asistenta tehnica

Incinte și fundații

Principalul obiectiv al structurii de rezistență îl reprezintă siguranța în exploatare, astfel la proiectarea structurilor de rezistență luăm măsurile adecvate pentru a ne asigura de faptul că procedurile se pun în practică așa cum se cuvine.

Suntem atenți la toate detaliile și chiar ne concentrăm pe asta, astfel dacă ești în căutarea unui proiect pentru structuri de beton sau ai nevoie de cineva care să se ocupe cu proiectul pentru structuri metalice, noi suntem oamenii potriviți.

Lucrând cu Ingineria Asociați Construct ai acces la cele mai bune soluții tehnice pentru proiectul structuri de rezistență. Se caută alternative, inovații și tot ceea ce este necesar pentru ca rezultatul să fie întotdeauna peste așteptări. Orice proiect are toate șansele să ajunga la nivelul dorit de performanță atunci când cei care-l realizează comunică asertiv.