Confidențialitate

Acest site aparține Ingineri Asociați Construct SRL. Termenii și condițiile de utilizare sunt prezentate mai jos, iar utilizarea dvs. continuă a acestui site constituie acceptul dvs. asupra acestor termeni. Dacă nu se specifică contrariul, conținutul acestui site și al paginilor este protejat prin drepturile de autor şi nicio parte a acestora nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau utilizată în orice alt mod decât cu acordul prealabil scris al Ingineri Asociați Construct sau în conformitate cu următorul termen stabilit mai jos.

Puteți tipări sau descărca textul vizibil pe site pentru scopuri personale necomerciale, inclusiv, dar fără a se prelua structura, stilul general și codul programului.
În timp ce toate informațiile furnizate pe site-ul site www.ingineria.com sunt tratate cu foarte multă atenţie, Ingineri Asociați Construct nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni. Designul, specificațiile și prețurile se pot schimba fără o notificare prealabilă, în conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comerțul de tehnologie on-line.   

Politica de confidențialitate

Acest aviz de confidențialitate are scopul de a vă aduce la cunoștință modul în care folosim informațiile pe care le colectăm despre dvs. (numite „informații personale”, explicate mai jos). Ne-am străduit să explicăm suficient de detaliat ceea ce facem pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire, cu opțiunea de a urmări un link dacă doriți să aflați mai multe.
Avizul de confidențialitate se aplică serviciilor, echipamentelor, produselor, site-urilor web sau aplicațiilor la care se referă sau au legătură cu Anunțul de confidențialitate (denumite în mod colectiv „Serviciile” noastre) și se va aplica dacă accesați Serviciile noastre utilizând un computer, un telefon mobil, o tabletă, un televizor sau alt echipament.

1. Cine suntem noi?

2. Ce sunt informațiile personale?

3. Ce informații personale colectează Ingineria.com despre dvs.?

A. Informațiile pe care ni le furnizați în mod direct

B. Informații despre Serviciile utilizate de dumneavoastră
C. Informații personale din surse terțe
D. Alte moduri în care colectăm informațiile dvs. personale

4. Pe ce bază legală prelucrăm informațiile personale?

5. Cum utilizăm informațiile dvs. personale?

6. Cui și unde dezvăluim informațiile dvs. personale?

7. Ce facem pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță?

8. Care sunt drepturile dvs. și cum vi le puteți exercita?

9. Păstrarea datelor - Cât timp vă vom stoca/ păstra informațiile personale

10. Link-uri și produse ale terților privind serviciile noastre

11. Alegerile dvs. (de exemplu, e-mailuri legate de marketing sau de altă natură)

12. Informațiile personale ale copiilor

13. Modificări la prezentul Aviz de confidențialitate

14. Contactați-ne / Informații suplimentare

1. Cine suntem noi?

I. Ingineri Asociați Construct SRL, cu sediul social în str. Târgu Neamț, nr. 16, sector 6 București.

(„Ingineri Asociați”, „noi”, „nouă” sau „al/a/ai/ale nostru/noastră/noștri/noastre”);

2. Ce sunt informațiile personale?

În sensul prezentului aviz de confidențialitate, „Informațiile personale” constau în orice informație care se referă la o persoană identificată sau identificabilă (cum ar fi dvs.). De exemplu, informațiile care vă identifică pot consta în numele dvs., adresa dvs., numărul dvs. de telefon, fotografiile dvs., detaliile de plată, un număr specific de identificare al serviciilor Ingineri Asociați pe care l-ați cumpărat, datele de localizare, un identificator online (de exemplu, modulele cookie și adresa dvs. IP). Informațiile care nu vă identifică personal, dar care au legătură cu dvs., se califică, de asemenea, ca Informații personale.

3. Ce informații personale colectează Ingineri Asociați Construct despre dvs.?

 1. Informațiile personale pe care ni le furnizați în mod direct despre dumneavoastră.

  Unele servicii pe care le oferim permit/ impun furnizarea informațiilor dvs. personale.

  I. Când trimiteți datele dvs. personale către Ingineri Asociați Construct încărcând informații despre dvs. pe site-uri sau prin email.

Atunci când creați un cont Ingineria.com pe un site sau vă solicităm să furnizați anumite informații personale, cum ar fi prenumele, numele de familie, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Informațiile specifice solicitate pot varia în funcție de serviciul pe care l-ați ales. În cazul în care transmiteți datele dvs. pentru a colabora cu noi, vă vom solicita să furnizați adresa dvs. de corespondență [adresa de email sau fizică] pentru a vă putea răspunde. Veți folosi propria adresă de e-mail și parola pentru a vă putea autentifica în contul dumneavoastră.

 1. Când comunicați cu noi

Atunci când ne contactați prin intermediul site-ului web al companiei Ingineri Asociați Construct sau interacționați cu reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții prin e-mail, telefon sau în mod personal, este posibil să colectăm informații personale, cum ar fi numele dvs., adresa poștală, numărul de telefon, adresa de e-mail și preferințele de contact; și putem, de asemenea, să colectăm informații despre serviciile Ingineri Asociați pe care le dețineți, cum ar fi tipul și detaliile tehnice ale proiectului. Utilizăm aceste informații pentru a vă oferi asistență specifică în relația cu clienții și pentru menționarea proiectelor noastre. De asemenea, putem înregistra și analiza conversațiile dvs. cu reprezentanții serviciului de asistență pentru clienți (de exemplu, atunci când ne contactați prin telefon), pentru formare profesională și gestionarea reclamațiilor, precum și pentru a revizui orice informație pe care ați furnizat-o ca răspuns la un studiu/ studii voluntar(e) privind gradul de satisfacție a clienților. Vom înregistra și/sau analiza doar conversațiile dvs. cu noi în cazul în care ni se permite de către legile aplicabile și vă vom informa că procedăm astfel cel târziu la începutul conversației.

III. Panouri de mesaje și forumuri

Unele site-uri web și aplicații Ingineri AsociaȚI au panouri de mesaje, forumuri, buletine de știri, funcții de chat, bloguri și alte caracteristici similare („Anunțuri pentru comunitate”) prin care puteți posta informații, mesaje și alte materiale. Când dezvăluiți orice informație personală prin astfel de servicii, vă recomandăm să fiți foarte atenți, deoarece acestea pot deveni informații publice și pot fi accesate de vizitatorii site-urilor noastre și publicul larg.

Pentru a participa la Anunțurile pentru comunitate, colectăm anumite informații personale, care includ numele dvs., numele de utilizator, parola, adresa de e-mail, data nașterii și datele de contact (de exemplu, adresa de e-mail, numărul de telefon) și, în anumite cazuri, informații despre serviciu, dar și orice alte informații pe care decideți să le comunicați în aceste anunțuri pentru comunitate.

IV. Promoții, jocuri, tombole și concursuri

Dacă participați la tombole, concursuri, jocuri online, extrageri de premii, competiții sau promoții on-line, este posibil să folosim informațiile personale pe care le furnizați pentru a gestiona Activitățile, respectiv informații care includ numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, data nașterii și țara de reședință.

În măsura în care termenii și condițiile unei astfel de promoții în ceea ce privește gestionarea informațiilor personale despre dvs. sunt în conflict cu acest Aviz de confidențialitate, termenii și condițiile promoției vor prevala și vă sfătuim să examinați cu atenție orice termeni și condiții specifice Activității.

V. Abonamente și newslettere

În cazul în care vă abonați la comunicările noastre promoționale și buletinele de știri (newslettere), vom colecta informații personale de la dvs., inclusiv adresa dvs. de e-mail, prenumele, numele. Vom furniza doar astfel de servicii de abonament în conformitate cu legile aplicabile și în cazul în care ne-ați solicitat în mod expres acest lucru.

VI. Când încărcați informațiile personale pe un site web sau faceți o aplicație online pentru a deveni colaborator al Ingineri Asociați Construct.

În plus față de cele de mai sus, putem colecta alte informații personale pe care le furnizați prin încărcarea de conținut (de ex. Fișiere cu imagini sau videoclipuri) pe site-urile noastre web sau pe aplicațiile noastre online. În astfel de cazuri, următoarele informații personale pot fi colectate pentru a publica conținutul pe site-urile noastre web sau pe aplicațiile noastre online: numele dvs., adresa de e-mail, adresa website-ului dvs. și orice informații personale din conținutul pe care doriți să îl încărcați. În cazul în care colectăm un astfel de conținut, vom face acest lucru numai în conformitate cu legile aplicabile.

B. Informații despre Serviciile utilizate de dumneavoastră

Putem colecta informații despre utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre fie prin intermediul software-ului de pe echipamentul/ produsul dvs. Ingineri Asociați și prin alte mijloace, fie prin utilizarea de către dvs. a aplicațiilor noastre online. De exemplu, am putea colecta:

I. Informații despre echipament sau produs - cum ar fi modelul dvs. hardware, adresa MAC a interfeței de rețea wireless a echipamentului și numărul de telefon mobil utilizat de echipament în cazul în care contactați serviciul de relații cu clienții Ingineri Asociați Construct, informații despre rețeaua mobilă, sistemul de operare al telefonului dvs. mobil, tipul de browser pe care îl utilizați pe telefonul mobil, setarea fusului orar și alte identificatoare unice de echipament, adresa IP, detalii despre sistemul de operare și setările echipamentului pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile.

II. Informații despre jurnal de tip log - cum ar fi timpul și durata utilizării Serviciului, termenii interogărilor de căutare pe care le introduceți prin intermediul Serviciilor și orice informație stocată în cookie-urile pe care le-am setat pe echipamentul dvs. (cum ar fi PC-ul, telefonul mobil sau tableta) sau în aplicația noastră.

III. Informații privind locația - cum ar fi semnalul GPS al produsului sau echipamentului dvs. sau informații despre puncte de acces WiFi și turnuri de telefonie din apropiere care ne pot fi transmise când utilizați anumite Servicii. Unele serviciile de localizare necesită informațiile dvs. personale pentru ca funcția să funcționeze. Dacă doriți să utilizați acea anumită funcție, vi se va cere consimțământul privind utilizarea datelor dvs. în acest scop la momentul colectării datelor. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor din echipamentul/ produsul dvs.

IV. Informații vocale - cum ar fi înregistrarea vocii dvs. pe care le realizăm și le putem stoca pe serverele noastre atunci când utilizați comenzi vocale.

V. Alte informații - despre utilizarea de către dvs. a serviciilor, cum ar fi aplicațiile online pe care le utilizați, site-urile web pe care le vizitați și modul în care interacționați cu conținutul oferit prin Serviciile noastre.

C. Informații personale din surse terțe

Este posibil să primim informații personale de la terțe părți (adică alte companii), iar pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați următoarele informații suplimentare:

I. Informații din surse accesibile publicului

Este posibil să primim informații personale despre dvs. din surse accesibile publicului, cu condiția ca primirea acestor informații să fie în conformitate cu legile aplicabile, informații pe care le putem combina cu altele pe care le primim de la sau în legătură cu dvs.

 1. Când vă conectați la cont cu datele dvs. de social media

De asemenea, putem primi informații despre dvs. de pe site-urile de socializare atunci când alegeți să vă conectați cu acele site-uri.

[Contul Ingineri Asociați Construct] vă permite să vă înregistrați și să vă conectați utilizând contul dvs. Facebook [sau din altă rețea socială - instagram, youtube]. Dacă faceți acest lucru, permiteți Facebook [sau altei rețele sociale - Instagram, Youtube] să ne transmită anumite informații personale din contul dvs. Facebook. Aceste informații personale includ numele dvs., un link al profilului dvs. de pe Facebook, fusul orar, data nașterii, fotografia dvs. de profil, „like”-urile dvs. și lista dvs. de „prieteni”. Aceste informații personale sunt colectate de Facebook, în calitate de Operator, ne sunt furnizate nouă și fac obiectul acestui Aviz de confidențialitate [Contul Ingineri Asociați XX]

Vă recomandăm să vă familiarizați cu funcționarea pe Facebook (sau pe altă rețea de socializare) pentru a ști cum puteți controla datele dvs. personale și distribuirea lor de către Facebook către noi, folosind orice setare de confidențialitate din contul dvs. Facebook.

4. Pe ce bază legală prelucrăm informațiile personale?

Nu ni se permite să prelucrăm informații personale dacă nu ne putem baza pe un temei juridic valabil. Prin urmare, vom prelucra informațiile dvs. personale doar când:
I. am obținut consimțământul dvs. prealabil și fără echivoc;
II. prelucrarea este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs. sau pentru a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră;
III. prelucrarea este necesară pentru a ne respecta obligațiile legale sau statutare;
IV. prelucrarea este necesară pentru a vă proteja interesele vitale sau pe cele ale unei alte persoane fizice; sau
V. prelucrarea este necesară pentru interesele noastre legitime, cu excepția situațiilor în care interesele dvs. sau drepturile și libertățile fundamentale prevalează. Exemple de astfel de «interese legitime» sunt:
I. beneficierea de servicii rentabile (de exemplu, putem opta pentru utilizarea anumitor platforme oferite de furnizori);
II. protejarea securității sistemelor IT, a arhitecturii și a rețelelor pe care le deținem; și
III. îndeplinirea obiectivelor noastre de responsabilitate corporatistă și socială.

5. Cum utilizăm informațiile dvs. personale?

Putem folosi informațiile personale pe care le colectăm în următoarele scopuri:

I. Când vă creați un cont/ vă conectați la site-urile, aplicațiile noastre - pentru a vă permite să creați un profil pe site-urile sau aplicațiile noastre și pentru a vă permite să vă conectați la astfel de site-uri sau aplicații
II. Înregistrarea serviciilor - pentru a vă înregistra sau a înregistra echipamentul sau produsul dvs. pentru oricare dintre Serviciile noastre;
III. Achiziții online - pentru a facilita achiziționarea online a Serviciilor noastre prin intermediul site-ului nostru au a altei aplicații și pentru a oferi orice asistență de validare de care aveți nevoie;
IV. Furnizarea Serviciilor noastre - pentru a ne furniza Serviciile sau orice funcție specifică pe care o solicitați, inclusiv pentru a ne permite să ne îndeplinim obligațiile ce decurg din orice contract cu dvs. (cum ar fi orice garanție de produs sau echipament);
V. Sondaje - pentru a vă solicita opiniile sau comentariile privind Serviciile noastre și pentru a efectua alte sondaje;
VI. Conținut personalizat și orientat - pentru a oferi conținut personalizat și pentru a face recomandări pe baza activităților din trecut cu Serviciile noastre. Putem folosi informațiile personale pentru a ne orienta mai eficient Serviciile, conținutul, recomandările, reclamele și comunicările (mai multe informații despre acest aspect pot fi găsite în Politica noastră de cookie-uri);
VII. Activități de marketing - pentru a vă oferi buletine de știri (newslettere) și alte comunicări prin poștă, e-mail, telefon și/sau mesaje text (SMS), numai dacă v-ați dat acordul sau dacă ni se permite acest lucru conform legii aplicabile.
VIII. Realizarea de profiluri - pentru a face predicții asupra intereselor dvs. și pentru a vă oferi, pe baza lor, un marketing direct;
IX. Publicitate - pentru publicitate, cum ar fi furnizarea de anunțuri personalizate și conținut sponsorizat și trimiterea către dvs. a unor comunicări promoționale;
X. Scopuri de analiză - pentru evaluarea și analiza pieței, clienților, produselor, echipamentelor și a altor Servicii (inclusiv când vă cerem părerea cu privire la serviciile noastre și când efectuăm sondaje în rândul clienților);
XI. Statistici - pentru a crea statistici anonime și agregate despre utilizarea Serviciilor noastre. Aceste date depersonalizate pot fi comunicate terților;
XII. Îmbunătățirea serviciilor - pentru a dezvolta și a îmbunătăți Serviciile Ingineri Asociați noi și existente, dar și recomandări, reclame și alte comunicări și pentru a afla mai multe despre preferințele dvs.;
XIII. Serviciile de asistență pentru clienți - pentru a oferi servicii de asistență pentru clienți care vizează echipamentul sau produsul dvs. sau pentru a răspunde oricăror alte întrebări de asistență pe care le aveți (cum ar fi gestionarea reclamațiilor);
XIV. Scopuri de afaceri - pentru monitorizarea afacerii și păstrarea evidențelor interne;
XV. Publicarea comentariilor dumneavoastră - în cazul în care vă încărcați opiniile, comentariile sau conținutul referitor la produs sau echipament pe site-urile sau aplicațiile noastre, fie în cazul în care ați răspuns la un sondaj voluntar, putem crea o trimitere electronică la, publica sau face cunoscute comentariile dvs., inclusiv în reclamele proprii;
XVI. Securitate - pentru a ne proteja clienții (de ex. pentru a preveni spam-ul sau încercările de fraudare a utilizatorilor Serviciilor noastre); pentru a realiza și a menține securitatea Serviciilor noastre (de exemplu, pentru a preveni sau a opri un atac asupra sistemelor sau rețelelor noastre); sau pentru a proteja drepturile sau proprietatea Ingineri Asociați Construct, inclusiv aplicarea oricăror condiții sau acorduri care guvernează utilizarea Serviciilor noastre;
XVII. Obligații legale - pentru a ne conforma obligațiile legale în conformitate cu legile statelor membre ale Uniunii Europene sau cu legislația Uniunii Europene;
XVIII. Competiții și promoții - pentru a desfășura Activități și a înregistra participarea dvs. la acestea, conform legii, precum și pentru a furniza informațiile dvs. personale partenerilor și sponsorilor noștri care au participat la aceste Activități;
XIX. Formare profesională - pentru instruirea personalului și asigurarea calității, în special în relația cu reprezentanții serviciului nostru de asistență pentru clienți;
XX. Actualizări - pentru comunicarea cu dvs., inclusiv comunicări despre contul dvs., profilurile sau tranzacțiile cu noi, oferirea de informații importante despre produsele dvs., echipamentele, aplicațiile sau alte Servicii, trimiterea de notificări cu privire la orice modificări semnificative ale Avizului nostru de confidențialitate;
XXI. Combinarea datelor personale - pentru a combina informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., de exemplu pentru a ne permite să oferim servicii de asistență mai bune și conținut mai personalizat;
XXII. Tranzacție corporativă - pentru a gestiona tranzacțiile corporative care ne privesc compania, inclusiv reorganizarea, fuziunea, transferul, vânzarea, asocierea în participație, cesionarea sau altă dispoziție a tuturor sau oricărei părți din afacerea, activele sau acțiunile INGINERI ASOCIAȚI CONSTRUCT, inclusiv, fără limitare, în legătură cu orice faliment sau proceduri similare.

6. Cui și unde dezvăluim informațiile dvs. personale?

Nu vom dezvălui, fără a vă cere acordul, informațiile dvs. personale unor terți pentru propriile lor scopuri independente de marketing sau de afaceri. Putem divulga, totuși, informațiile dvs. personale următorilor terți:

A. Beneficiarii terți ai Informațiilor personale

I. Parteneri Ingineri Asociați Construct
S-ar putea să trebuiască să vă transferăm informațiile personale altor afiliați Ingineri Asociați Construct pentru a vă furniza serviciile pe care le solicitați sau orice alte servicii/ asistență pe care o solicitați. Toți partenerii și colaboratorii Ingineri Asociați trebuie să respecte practicile de confidențialitate stabilite în acest Aviz de confidențialitate.

II. Parteneri selectați
S-ar putea să transmitem informațiile dvs. personale cu partenerii de afaceri selectați cu atenție, inclusiv cu operatorii de telefonie mobilă. Acești parteneri ar putea utiliza informațiile dvs. personale pentru a vă oferi serviciile Ingineri Asociați pe care le solicitați (cum ar fi, conținut video), ar putea face predicții asupra intereselor dvs. și v-ar putea oferi alte materiale utile în colaborarea noastră.

III. Furnizori de servicii
Folosim furnizori terți de servicii pentru a ne ajuta să gestionăm anumite activități și servicii în numele nostru, cum ar fi realizarea achizițiilor și livrarea produselor, administrarea Activităților, procesarea plăților făcute cu carduri de credit, trimiterea corespondenței poștale și a e-mailurilor, trimiterea de mesaje text (SMS), furnizarea de reclame, analizarea utilizării Serviciilor noastre, urmărirea eficacității campaniilor noastre de marketing, permiterea utilizatorilor să se conecteze la rețeaua socială pe care o folosesc, furnizarea serviciilor de verificare împotriva fraudei și a serviciilor de asistență pentru clienți. Este posibil să transmitem informații personale despre dvs. către furnizorii terți de servicii numai pentru a le permite să efectueze servicii în numele nostru, iar ei le vor exploata numai în conformitate cu instrucțiunile noastre. Iată câteva exemple de furnizori terți de servicii pe care îi folosim:
a. Furnizori de servicii de e-mail – Serviciile Cloud care sunt folosite pentru a ne ajuta cu trimiterea de e-mailuri în funcție de preferințele dvs.;
b. Furnizorii de servicii de analiză - furnizorii de servicii de analiză sunt utilizați pentru a ne ajuta să înțelegem utilizarea serviciilor noastre și a altor Servicii, pentru a ne permite să ne îmbunătățim calitatea lor. Furnizorii de analiză pe care îi folosim în prezent sunt Google Analytics. Pentru mai multe informații consultați Politica despre modulele cookies.

IV. Furnizori de Rețele sociale
Este posibil să furnizăm informații dvs. personale, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, anumitor furnizori de rețele de socializare, astfel încât să ne poată ajuta să afișăm reclame despre Serviciile noastre pe paginile rețelei dvs. de socializare. Vom împărtăși informațiile dvs. personale numai cu furnizorii de rețele de socializare în conformitate cu preferințele dvs. de marketing și cu orice legi aplicabile.

V. Terțe părți atunci când legea îi solicită sau pentru a ne proteja Serviciile
Vom dezvălui informațiile dvs. personale pentru a respecta legea aplicabilă sau pentru a răspunde unui proces juridic valabil, inclusiv în fața organelor de drept sau altor agenții guvernamentale; pentru a ne proteja clienții (de ex. pentru a preveni spam-ul sau încercările de fraudare a utilizatorilor Serviciilor noastre); pentru a realiza și a menține securitatea Serviciilor noastre (de exemplu, pentru a preveni sau a opri un atac asupra sistemelor sau rețelelor noastre); sau pentru a proteja drepturile sau proprietatea Ingineri Asociați Construct, inclusiv aplicarea oricăror condiții sau acorduri care guvernează utilizarea Serviciilor noastre.

VI. Statistici anonime
Pregătim și dezvoltăm date și statistici anonime, agregate sau generice din diverse motive (după cum este indicat în acest Aviz de confidențialitate). Deoarece aceste date sunt anonime (adică nu puteți fi identificați din acestea), nu considerăm că aceste informații sunt personale. Ca atare, este posibil să o transmitem oricărui terț (cum ar fi afiliații, partenerii, agenții de publicitate sau de altă natură).

VII. Alte părți cu consimțământul dvs. sau la solicitarea dvs.
Putem transmite informații personale despre dvs. cu terțe părți atunci când vă dați acordul sau solicitați o astfel de transmitere.
Există un număr de servicii Ingineri Asociați Construct care vă oferă opțiunea și capacitatea de a încărca și de a distribui anumite informații personale, cum ar fi mesaje, fotografii, videoclipuri și alte tipuri de conținut. Orice informații personale pe care alegeți să le încărcați și să le distribuiți unui profil accesibil publicului pot fi vizualizate și accesate de alte persoane. Ca atare, trebuie să acționați întotdeauna cu precauție când utilizați astfel de servicii.

B. Transferul internațional de date

Informațiile personale pe care le colectăm de la dvs. pot fi stocate și prelucrate în regiunea dvs. sau transferate către, stocate sau prelucrate în alt mod în afara Spațiului Economic European („SEE”), inclusiv, dar fără a se limita la, Canada și Japonia sau în orice altă țară care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor așa cum a fost recunoscută de Comisia Europeană și în care Ingineri Asociați Construct sau partenerii, furnizorii și colaboratorii săi de servicii își au locațiile.

În cazul în care vă transferăm informațiile personale în afara SEE, ne vom asigura că există măsuri de protecție corespunzătoare, cum ar fi acorduri și mecanisme de transfer adecvate (cum ar fi Clauzele Model UE), pentru a ne asigura că furnizorii noștri terți de servicii oferă un nivel adecvat de protecție informațiilor dvs. personale. Puteți solicita informații suplimentare în acest sens și puteți obține, la cerere, o copie a măsurilor de protecție relevante prin trimiterea unei solicitări către contactul indicat în secțiunea Contactați-ne/Informații suplimentare din acest Aviz de confidențialitate, de mai jos.

7. Ce facem pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță?

A. Generalități

Ingineri Asociați Construct a pus în aplicare măsuri fizice și tehnice adecvate pentru a proteja informațiile personale pe care le colectăm în legătură cu serviciile noastre. Aceste măsuri iau în considerare:

I. stadiul actual al tehnologiei;
II. cheltuielile cu implementarea sa;
III. tipul datelor; și
IV. riscul prelucrării.

Scopul acestor măsuri este de a proteja împotriva distrugerii sau modificării accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, dezvăluirii neautorizate sau accesului neautorizat și împotriva altor forme ilegale de prelucrare.

Cu toate acestea, rețineți că, deși luăm măsurile necesare pentru a vă proteja informațiile personale, niciun site web, produs, echipament, aplicație online sau transmitere de date, sistem informatic sau conexiune fără fir (wireless) nu este complet securizat(ă) și, prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. personale.

B. Criptare

[Toate informațiile personale pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverele noastre securizate.

 1. Alte măsuri de securitate

  Securitatea informațiilor, inclusiv protecția informațiilor personale, este organizată într-un program global denumit „Managementul securității informațiilor” (ISM). Obiectivul, standardele și măsurile de implementare sunt organizate în cadrul politicilor, standardelor și liniilor directoare valabile la nivel global. Toate sistemele informatice centrale din Europa sunt evaluate extern și intră sub incidența normelor de management al securității informațiilor aplicabile în conformitate cu certificarea ISO 27001. Programul respectă în toate părțile sale o abordare puternică, anuală, a PDCA (Planifică-Îndeplinește-Verifică-Acționează) pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea tuturor datelor (inclusiv datele dvs. personale) pentru întregul ciclu de viață al informațiilor de la colectare la distrugere.

  D. Utilizarea social media și a caracteristicilor forumurilor

  Anumite servicii includ rețele de socializare, camere de chat sau funcții de forum. Trebuie să vă asigurați că, atunci când utilizați aceste funcții, nu transmiteți informații personale pe care nu doriți să fie vizualizate, colectate sau utilizate de alți utilizatori.

  8. Care sunt drepturile dvs. și cum vi le puteți exercita?

  A. Care sunt drepturile dvs.?

  Ingineri Asociați Construct va colecta, va stoca și va prelucra informațiile dvs. personale în conformitate cu drepturile dvs. în temeiul legilor aplicabile privind protecția datelor.

  Drepturile dvs. conform GDPR includ dreptul de a accesa o copie a informațiilor dvs. personale, dreptul de a solicita corectarea sau actualizarea oricăror informații personale eronate și dreptul de a se opune prelucrării informațiilor dvs. personale în condițiile stabilite în legislația aplicabilă.

  De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dvs. personale și, în cazul în care v-ați dat acordul cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale, aveți dreptul să retrageți un astfel de consimțământ în orice moment (fără ca această retragere să afecteze legalitatea prelucrării înainte de retragerea propriu-zisă). În plus, aveți, de asemenea, dreptul la portabilitatea datelor în anumite cazuri. Acesta este dreptul de a solicita returnarea informațiilor personale pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi interpretat electronic, precum și de a solicita transmiterea unor astfel de informații personale unei terțe părți, fără piedici din partea noastră și supuse propriilor dvs. obligații de confidențialitate.

  B. Exercitarea drepturilor dvs.

  Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile de mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind orice mijloace de comunicare de mai jos, din secțiunea Contactați-ne/Informații suplimentare din acest Aviz de confidențialitate.

  C. Reclamații

  Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care vă procesăm informațiile dvs. personale, puteți să ne contactați folosind orice mijloace de comunicare de mai jos, din secțiunea Contactați-ne/Informații suplimentare din acest Aviz de confidențialitate sau, în mod alternativ, puteți depune o plângere la autoritatea competentă de supraveghere, pe lângă drepturile prezentate mai sus.

  9. Păstrarea datelor - Cât timp vă vom stoca/păstra informațiile personale

  Vă vom păstra informațiile personale pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate informațiile dvs. personale așa cum sunt prezentate în această declarație de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede o perioadă mai lungă de păstrare. Atunci când informațiile dvs. personale nu mai sunt solicitate în scopul pentru care au fost colectate sau conform legii aplicabile, acestea vor fi șterse și/sau vă vor fi returnate conform legii aplicabile.

  10. Link-uri și produse ale terților privind serviciile noastre

  Site-urile, aplicațiile și serviciile noastre pot conține linkuri către site-urile altor terți care nu sunt operate de Ingineri Asociați Construct, iar site-urile noastre sau produsele și echipamentele dvs. pot conține aplicații pe care le puteți descărca de la terți. Aceste site-uri și aplicații conectate nu sunt sub controlul Ingineri Asociați Construct și, prin urmare, nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau pentru conținutul site-urilor web și al aplicațiilor online conectate. Dacă alegeți să utilizați site-uri sau aplicații ale unor terți, orice informații personale colectate de pe site-ul sau aplicația a terței părți vor fi supuse oricăror politici de confidențialitate existente ale respectivei terțe părți. Vă recomandăm ferm să acordați timp pentru a examina politicile de confidențialitate ale oricăror terțe părți cărora le furnizați informații personale.

  11. Alegerile dvs. (de exemplu, e-mailuri legate de marketing sau de altă natură)

  Noi și alți parteneri Ingineri Asociați Construct vă putem utiliza informațiile personale (cum ar fi datele dvs. de contact (de exemplu, prenumele, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon)) pentru a vă trimite corespondența de marketing prin e-mail, telefon și/sau mesaje text (cum ar fi SMS) legate de serviciile Ingineri Asociați Construct în conformitate cu preferințele dvs. de e-mail sau după cum ați convenit altfel.

  Când achiziționați serviciile Ingineri Asociați Construct, contactați reprezentanții serviciului de asistență pentru clienți, creați un cont sau un profil pentru unul dintre Serviciile noastre sau vă abonați la unul dintre Serviciile noastre, vi se poate da posibilitatea de a alege (sau, dacă este permis de legea aplicabilă, de a renunța la) primirea unei astfel de corespondențe de marketing.

  Nu distribuim informații personale cu terțe părți pentru scopurile de marketing ale terților.

  De asemenea, vă putem folosi informațiile personale pentru a personaliza și a direcționa mai eficient comunicările noastre de marketing pentru a vă asigura, în măsura în care este posibil, că orice corespondență de marketing este relevantă pentru dvs.

  Pentru a renunța la primirea corespondenței legate de marketing de la Ingineri Asociați Construct, vă rugăm să vă actualizați preferințele de e-mail și de contact din contul dvs. Ingineri Asociați sau dați clic pe „Dezabonare” din orice e-mail de marketing sau de promovare pe care îl primiți de la noi.

  12. Informațiile personale ale copiilor

  I. Cine este un copil?
  Ingineri Asociați Construct consideră că un copil este orice persoană care are o vârstă sub 16 ani sau o vârstă mai mică ce poate fi specificată de legile aplicabile privind protecția datelor.

  II. Colectăm informații personale de la copii?
  Nu colectăm cu bună știință și nu încercăm să colectăm informații personale de la sau despre copii fără consimțământul unui părinte sau tutore. În cazul în care colectăm informații personale de la copii, vom depune întotdeauna toate eforturile pentru a verifica dacă a fost dat sau autorizat consimțământul de către părintele sau tutorele copilului.

  III. Ce facem atunci când copiii ne trimit informații personale?
  În cazul în care constatăm că informațiile personale care ne-au fost transmise se referă la un copil și că au fost trimise fără consimțământul unui părinte sau tutore, vom depune toate eforturile pentru:
  • a șterge acele informații personale cât mai curând posibil; sau
  • dacă ștergerea nu este posibilă, ne vom asigura că aceste informații personale nu vor fi folosite în niciun scop și nici nu vor fi dezvăluite în niciun fel unei terțe părți.

  IV. Întrebări din partea părinților sau tutorilor
  Dacă sunteți părinte sau tutore și aveți întrebări cu privire la prelucrarea de către Ingineri Asociați Construct a informațiilor personale ale copilului dvs., vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile furnizate în secțiunea „Contactați-ne/Informații suplimentare” de mai jos.

  13. Modificări la prezentul Aviz de confidențialitate     Ingineri Asociați Construct poate modifica, la anumite intervale de timp, acest Aviz de confidențialitate. Mențiunea „Data ultimei actualizări” din partea de jos a acestei pagini indică momentul în care avizul a fost actualizat ultima dată, iar toate modificările vor intra în vigoare la publicarea Avizului de confidențialitate revizuit.

Vă vom informa dacă aceste modificări sunt semnificative și, dacă legea aplicabilă o impune, vom obține consimțământul dvs. Vom furniza această informare prin e-mail sau prin postarea unei notificări privind modificările de pe site-ul web www.ingineria.com sau prin intermediul oricărui Serviciu în cauză.

14. Contactați-ne / Informații suplimentare

Dacă aveți întrebări cu privire la colectarea, prelucrarea sau utilizarea informațiilor dvs. personale sau dacă doriți să corectați, să blocați, să rectificați, să obiectați, să accesați, să revocați acordul dvs. legat de orice aspect aplicabil al acestui Aviz de confidențialitate sau să ștergeți oricare dintre informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la:

contact@ingineria.com