Expertize tehnice

Pentru a atinge cele mai mari performanțe este nevoie întotdeauna de specialiști, iar noi venim în sprijinul tuturor celor care au nevoie de expertize tehnice. Pentru a fi dus la bun sfârșit orice proiect este nevoie de asemenea servicii, iar experiența pe care am dobandit-o prin ani întregi de muncă ne recomandă. Lucrăm alături de o echipă de experți tehnici atestați asociați.

Expertiza tehnică pentru construcții poate fi făcută local (pentru un singur elemente structural) sau pentru întreg ansamblul construit.

Expertiza tehnică locală prezintă o situație particulară locală dintr-un ansamblu construit sau o particularitate a sistemului structural în ansamblu ce nu face trimite la evaluarea seismică. Acest tip de expertiză în mod curent se realizează după prevederea C254/2017 Îndrumător privind cazuri particulare de expertizare tehnică a clădirilor pentru cerința fundamentală „rezistență mecanică și stabilitate”.

Expertiza tehnică ce presupune evaluare seismică, se referă la întreg ansamblu construit. Acest tip de expertiză se realizează după prevederile P100-3/2019 – Cod de proiectare seismică, partea a III-a. Prevederi pentru evaluarea seismică a clădirilor existente.

În mod curent expertiza tehnică ce presupune evaluare seismică cuprinde:

  • scopul expertizei;
  • evaluarea situației existente (conformare structurală, materiale, sistem de fundare)
  • evaluarea calitativă, stabilirea gradului de îndeplinire a condițiilor de alcătuire seismică (R1) și gradului de afectare structurală (R2);
  • evaluarea cantitativă, gradul de asigurare structurală seismică (R3) prin metodologia de nivel 2;
  • încadrarea în clasa de risc seismic;
  • stabilirea măsurilor de consolidare sau intervenții cu planuri de propunere;
  • releveu fotografic

Expertiza tehnică se continuă cu proiectarea soluțiilor de consolidare pentru imobilul expertizat.

Niciun proiect nu seamănă cu altul, dar știm cum să ne adaptăm la fiecare context în parte pentru a veni întotdeauna cu cele mai bune soluții de intervenție și consolidare.

Bineînțeles, în funcție de context pot fi luate diferite măsuri, iar cand vine vorba de expertiza tehnică pentru construcții suntem capabili să găsim soluțiile optime. Cu sprijinul nostru și a specialiștilor asociați orice proiect, indiferent de amploarea sa poate să prindă viață.

Avem toate calitățile necesare în acest sens și am muncit mult pentru a ajunge în prezent la acest nivel. Alege sa lucrezi cu noi pentru expertize tehnice de calitate, astfel încât orice proiect ai avea să aibă toate șansele să atingă succesul mult dorit.

Expertize tehnice
Expertize tehnice

Expertiza tehnică pentru construcții oferă o evaluare tehnică despre construcția expertizată. Punem preț pe eficiență și căutăm întotdeauna modalități prin care să îmbunătățim serviciile pe care le oferim, astfel încât să satisfacem nevoile proiectelor tale.

Pentru ca lucrările de consolidare să fie de calitate, bineînțeles, este nevoie de servicii pe măsură. De-a lungul anilor am învățat cum să facem ca proiectele tale să beneficieze cele mai bune servicii, astfel încât să poată fi atinse întotdeauna cele mai mari performanțe, așa că dacă ești în cautarea unui expert tehnic în construcții, știi unde îl poți găsi.

Domeniul constructiilor fiind unul complex, chiar nu lasa loc de compromisuri, motiv pentru care ne concentrăm pe toate detaliile. Așadar, expertiza în construcții de la Ingineria Asociați Construct este serviciul necesar pentru a avea garanția derulării unui proiect în cele mai bune condiții.

Aici vei găsi tot spriijinul de care poti avea nevoie când ești în cautarea unei firme care să ofere servicii de expertiză tehnică în proiectarea structurilor de rezistenta. Alături de echipa potrivită, care este specializată în expertize tehnice, este mai ușor și facilă abordarea proiectelor pe care le ai. Solicită chiar acum o ofertă și află toate detaliile care te interesează!