Un nucleu de ingineri de structuri

Inginerie structurala

Sprijinim birourile de arhitectură, arhitecții, beneficiarii sau investitorii să înțeleagă și să rezolve partea de structură de rezistență din cadrul propriilor proiecte pentru implementarea eficientă și gestionarea costurilor la execuție.
Contactează-ne

Misiunea noastră

Realizăm structuri performante, renovări de calitate pentru a trăi în orașe și clădiri sigure.
Despre noi
Image

Serviciile  noastre

Suntem implicați în proiectare încă din faza de concept, cu scopul de a optimiza dispunerea și dimensiunile elementelor structurale și satisfacerea cerințelor beneficiarilor la cel mai înalt nivel calitativ în condiții optime de piață.

Proiectăm structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar și soluții de consolidare ale structurilor existente.

Pentru verificarea implementării corecte a soluțiilor asigurăm urmărirea proiectelor în șantier pe durata execuției.

Vezi detalii

Ingineria structurală este importantă pentru orice construcție, nouă sau existentă, iar pentru reușita oricărui proiect este nevoie de o bogata experiență. Serviciile pe care le primești sunt complete, astfel că acoperim o arie cât mai vastă pentru a veni în sprijinul tău și a proiectelor tale. Atenția la detalii face diferența și punem preț pe asta pentru că ne dorim să ai parte de soluții eficientizate și adaptate la nevoile proiectelor tale și standardelor în domeniu.

Serviciile de inginerie structurală primite sunt eficientizate, astfel încât acestea să fie puse în practică în condiții optime, dar fără să se piardă timpul. Respectăm termenele asumate pentru ca știm cât de importante sunt acestea și ne străduim să beneficiezi de servicii de înaltă calitate.

De asemenea, Ingineria Asociați Construct implică doar soluții moderne, adaptate la nevoile actuale ale tale, ne informăm și specializăm cu tot ceea ce este nou în domeniu. Căutăm să inovăm oriunde este posibil și, foarte important, toate proiectele sunt sigure. Vei beneficia de servicii de inginerie structurală de cea mai bună calitate și de experiența tehnică necesară pentru a putea depăși orice obstacol întâlnit în realizarea proiectului. Vei beneficia de profesionalism și siguranță pentru ca materializarea viziuni tale să prindă “viață” și, bineînțeles, proiectele să se ridice la nivelul așteptărilor.

Performanțele le poți atinge doar alături de echipa potrivită, iar viitorul începe cu sprijinul nostru. Bucură-te de proiecte realizate cu profesionalism, seriozitate, răspundere, moderne, sigure, binefăcute, totul la costuri adecvate. Vrem să te cunoaștem, să îți ascultăm viziunea și ideile, să le analizăm și să vedem care soluții sun cele mai potrivite pentru a le pune în practică pentru tine și proiectele tale.

Vezi detalii

Ești investitor, manager de proiect sau arhitect?

Solicită ofertă